مرغ ارگانیک 4 ماهه
گوشتی / تخم گذار

هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نمی کنند. این مرغ ها در طول دوره پرورش، ۳ بار به وسیله سازمان دامپزشکی کشور آزمایش می شوند و اگر نتایج آزمایش ها نشان دهد در هر ۳ نوبت بدنشان فاقد داروهای نامبرده بوده، مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت خواهند کرد. اگر وجود هرگونه آنتی بیوتیک یا داروهای ضدکوکسی دیوز در بدن این مرغ ها ثابت شود، دیگر نشان مرغ سبز برای فروش به آنها داده نمی شود. در حال حاضر، حدود ۳ سال است که مرغداری های ایران در حال تولید و پرورش مرغ های سبز و عرضه آنها هستند.




قیمت بالاتر مرغ های سبز نسبت به مرغ های معمولی به ۲ دلیل است:

 

اول اینکه مدیریت پرورش این مرغ ها حساس و دقیق است زیرا باید ظرف مدت ۴۵ روزی که قرار است پرورش یابند، به هیچ وجه بیمار نشوند و مرغداران مجبور به استفاده از آنتی بیوتیک برای درمان آنها نباشند.

 

دلیل دوم، تولید و تقاضای نسبتا کم برای مصرف این مرغ هاست. شاید در آینده ای نه چندان دور، با افزایش استقبال از مرغ های سبز، قیمت آنها هم پایین تر بیاید.