اگر به دنبال یک ماده غذایی با ارزش و سالم هستید تخم بلدرچین مصرف کنید.
تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، 5 برابر فسفر، 7برابر آهن، 6برابر ویتامینB12 و 15 برابر ویتامینB2 دارد (هرچند اندازه ی یک تخم مرغ حدود 5 برابر تخم بلدرچین است).
تخم بلدرچین منبع غنی اسید چرب امگا3 است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید میباشد.
کلسترول در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.
ازآنجایی
که بلدرچین در برابر بیماریهای مختلف بسیار مقاومتر از مرغ است، پرورش
بلدرچین بدون استفاده از هیچ گونه دارو و آنتی بیوتیکی انجام می شود،
بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی کاملا ارگانیک و سالم هستند که هیچ
گونه ذخیره ی داروئی مضر برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.